Hola! Sóc la Toni i estic aquí per oferir-te el meu ajud.

He decidit a obrir aquesta web perquè vull compartir amb tu els beneficis que m’ha aportat la pràctica de la gimnàstica hipopressiva.

Veient un programa de  TV que vaig descobrir aquest mètode. 

Recordo que estava donant-li el pit a la meva fills i estaven parlant d’una gimnàstica que podia millorar els dolors d’esquena, prevenir tota mena d’hèrnies, d’incontinència urinària i una llista important de beneficis més. En aquell moment vaig pensar…això és el que necessito!.Estava diagnosticada d’ una hèrnia discal i recent operada d’una hèrnia supra umbilical. Necessitava quelcom que m’ajudés a aconseguir una bona faixa abdominal. Mai hagués pensat que podia patir aquesta mena de patologies havent ballat des-de molt petita i dedicant-me a l’esport i a la docència des de 2003. Amb això vull dir que el fet de ser molt esportista no significa gaudir d’un core òptim.

La pressió d’activitats hiperpressives i un embaràs va fer que acabés amb una malla conseqüència d’una hèrnia abdominal.

Tant és si tenim una musculatura molt tensa o hipertònica o uns músculs dèbils o hipotònics necessitem que la musculatura sigui capaç de contreure lo suficient per mantenir la continència i també és necessari que sigui capaç de relaxar-se per evacuar, orinar i en el cas de ser dona poder mantenir relacions sexuals amb normalitat.

Les persones que tenim activitats hiperpressives com esports d’alt impacte, feines de càrregues, instrumentistes de vent, cantants, tenim un percentatge molt elevat de patir una patologia d’aquestes característiques; sense oblidar que l’embaràs, el part, el post-part, l’estrenyiment o el sedentarisme son causes de sobra conegudes que poden causar-la. Bé, doncs com us anava dient em vaig quedar tant fascinada que vaig formar-me amb el mètode de Caufriez per així poder ajudar a altres persones a prevenir i a millorar el seu estat de salut.