Toni Ferré

El meu nom és Toni Ferré, sóc instructora expert en RSF Hypopressive del mètode Marcel Caufriez. Porto des de 2015 exercint com a instructora de hipopressius en diferents centres i a nivell particular. Des de fa uns mesos ofereixo la possibilitat de rebre classes online. Sóc i he estat instructora de dansa en diferents escoles des de l'any 2005 fins al dia d'avui

FILOSOFIA

El concepte terapèutico Caufriez® es basa en el anàlisi algorítmic dels factors de risc relatius a les queixes del pacient amb el objetiu de focalitzar les tècniques a aplicar en el tractament de les disfuncions.

King composer

1. El concepto terapéutico se dirige principalmente a las MUJERES 2. El concepto utiliza como base fundamental de tratamiento un análisis algorítmico de los factores de riesgos relacionados con los síntomas o con el síndrome del paciente, a fin de determinar las varias técnicas que se deben aplicar al paciente (utilización de tests algorítmicos) 3. El concepto terapéutico incluye diversos Métodos propios de tratamiento como el Método hipopresivo®, el Periparto®, la Neuromiostática Visceral® y la Fisiosexologia® 4. Cada Método incluye diversas técnicas de Terapia Manual o Instrumental teniendo en cuenta la globalidad del paciente proponiendo a la vez técnicas analíticas y técnicas holisticas de tratamiento 5. El concepto tiene en cuenta el entorno del paciente y tambien del medio ambiente donde se queda el paciente (utilización de técnicas ecofisiológicas) 6. Uno de los objetivos del concepto es la disminución de los factores entrópicos relativos a la actividad energética neuromuscular y la restauración de los sistemas de información corporal (hormonal, neurohormonal, neuropeptídico e inmunitario)

Read More

TREBALL RSF

És un programa de gimnàstica enfocat a la millora de la salut, el rendiment físic-esportiu i que preveu patologies derivades de la pràctica hiperpressiva. Són exercicis posturals que no augmentan la pressió abdominal o que la disminueixen i que milloren la gestió de la pressió interna abdominal i pèlvica provocada per qualsevol exercici.

TREBALL RSF

La realització d’exercicis hipopressius estimulen el centre neumotàxic (part sdel cervell que regula la respiració) provocant: A curt plaç, efectes de neurodivergències en músculs de les vies respiratòries superiors, faixa abdominal, perineu...)

TÈCNICA

Les tècniques hipopressives es realitzen a través d’exercicis físics rítmics i tenen la característica d’aconseguir un control i disminució de la pressió intra-abdominal associades a aquestes postures.

WE CREATE AWESOME STUFF

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipis elit, aliquam eget nibh etlibura. Aenean commodo ligula eget dolor Aenean massa. Portals seize data-driven, tag expedite. Deliverables users, seamless beta-test implement tag, communities virtual, global, solutions synthesize.

Read More